سوالات اساسی محققان برای بازسازی کلانشهرها پس از زلزله های بزرگ
به گزارش تاکسی مدرن رئیس پژوهشگاه سوانح طبیعی تعدد نهادهای تصمیم گیر در حوزه مدیریت بحران را از مهم ترین چالش های کشور در این حوزه دانست و اظهار داشت: در این حوزه با سوالات اساسی چون نحوه بازسازی بافت تاریخی پس از وقوع زلزله، نحوه اسکان موقت در شهری که دارای بافت عمودی است و همینطور نحوه آواربرداری مواجه هستیم.
به گزارش تاکسی مدرن به نقل از ایسنا دکتر امیرحسین گرکانی امروز در نشست بررسی زلزله احتمالی شهر تهران، چالش ها و راهکار ها که به صورت آنلاین برگزار شد، عدم برنامه ریزی برای مواجهه با مخاطرات طبیعی را از چالش های کشور در مدیریت بحران دانست و اضافه کرد: وجود تعدد نهادهای تصمیم گیر و سیاستگذار در حوزه مدیریت بحران بخصوص در کلانشهرها از چالش های کشور در این حوزه است.
وی نحوه بازسازی پس از زلزله را از دیگر چالش های کشور در رویارویی با زلزله عنوان نمود و خاطرنشان کرد: یکی ازمسایلی که پس از زلزله ها با آن مواجه هستیم، برآورد میزان خسارات است و در این حوزه نیازمند به کارگیری تکنولوژی های جدید هستیم.
گرکانی، آواربرداری پس از رخدادهای لرزه ای مهم را از دیگر مسایلی دانست که کشور با آن مواجه می باشد و در این حوزه توضیح داد: آواربرداری ساختمان های بلند مرتبه پس از زلزله های مهم از مسایل مهم است؛ چون که باید آواربرداری بگونه ای باشد که به سازه های اطراف خسارت و صدمه ای وارد نکند.
رئیس پژوهشگاه سوانح طبیعی وجود بافت فرسوده را از دیگر چالش های کلانشهرها نام برد و اضافه کرد: قرار بود که تعداد بافت های فرسوده هر ساله کاهش پیدا کند، ولی با افزایش این بافت مواجه هستیم.
وی با اشاره به اینکه برای پس از وقوع زلزله باید به اسکان موقت صدمه دیدگان توجه گردد، اظهار داشت: در حالیکه شهر تهران رشد عمودی داشته است، چطور می توان مبادرت به رشد افقی کرد.
گرکانی افزود: همینطور چطور می توان نسبت به بازسازی بافت تاریخی پس از وقوع زلزله های مهم اقدام نمود و این سوال مطرح است که آیا کشور به ظرفیت لازم برای بازسازی بافت تاریخی رسیده است.
منبع: taximodern.ir
این پست تاکسی مدرن را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب