تجربه جهانی برای نوسازی بافت فرسوده در ایران استفاده می شود
تاکسی مدرن: برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد می خواهد طی تفاهم نامه ای با شرکت بازآفرینی شهری ایران، تجارب موفق نوسازی شهری در اندونزی، آمریکای جنوبی و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس را در اختیار ایران قرار دهد و از تجربیات ایران به عنوان یکی از سه کشور پیشتاز در حوزه شهر هوشمند استفاده نماید.
به گزارش تاکسی مدرن به نقل از ایسنا، وجود ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده در ایران که جمعیتی بیش از ۲۰ میلیون نفر در آن سکونت دارند، دولت سیزدهم را بر آن داشته تا نسبت به نوسازی و بهسازی این بافت ها اقدام نماید. باتوجه به وجود زیرساخت های شهری در بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری، نوسازی این محدوده ها مقرون به صرفه تر از ساخت شهرهای جدید است.
برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد (هبیتات) از سال ۱۹۹۶ درباب تدوین ضوابط فنی و بحث های در رابطه با زلزله همکاریهای خوبی با ایران داشته اما از سال ۲۰۱۶ به بعد موضوع همکاری ها به سمت کاهش سوانح طبیعی در ایران سوق پیدا کرد و بطور مشخص کارهایی درباب نحوه برخورد با زلزله و کاهش اثرات آن انجام شد که همچنان این فعالیت ها ادامه دارد.
بیشتر بخوانید
تمایل به نوسازی مسکن چهار برابر شده است بتازگی نشستی با حضور محمد آیینی ـ معاون وزیر راه و شهرسازی و سرینیواسا پاپوری ـ نماینده دفتر آسیا و اقیانوسیه برنامه اسکان بشر ملل متحد (هبیتات) برگزار شده که دو طرف بر انعقاد تفاهمنامه جدید همکاری بمنظور اصلاح بافت فرسوده و ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی تاکید نمودند.
پاپوری با اشاره به اینکه اسکان بشر سازمان ملل متحد هم اکنون ۱۴ برنامه جهانی در ۴ حوزه دارد، توضیح داد: این چهار محور عبارتند از شهرهای ایمن، شهرهای متناظر با آرمان ملل متحد، شهرهای تاب آور و شهرهای هوشمند که با محوریت مشارکت مردم دنبال می شود.
وی افزود: هر کدام از این برنامه ها، راه حل ها، ابزارها و راهنمای خاص خودشان را دارند. همین طور در فاز بعدی این برنامه ها پایش شده و از یک تا ۱۰ رتبه بندی می شوند، شهرهایی که اقدام های لازم جهت ارتقا شاخص ها را انجام دهند به ترتیب امتیاز طلایی و نقره ای می گیرند.
دوبی
این پست تاکسی مدرن را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب