اعضای شورای شهر تهران مطرح كردند
از لزوم بازبینی در تقسیم بندی های منطقه های تهران تا انتقاد از مشکل سد معبر در منطقه ۴
تاکسی مدرن: اعضای شورای شهر تهران بعد از استماع گزارش شهردار منطقه 4 انتقادات، سوالات و پیشنهادات خودرا مطرح نمودند.
به گزارش تاکسی مدرن به نقل از ایسنا، علی اصغر کمالی زاده شهردار منطقه ۴ در یکصد و شصت و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارشی از وضعیت منطقه ضمن اشاره به مشکلات حقوقی مجموعه شهربانو و صدور رأی در دادگاه به نفع شهرداری برای بهره برداری از رستوران در این مجموعه، اظهار داشت: در یاور شهر ۹ نسبت به تامین آب آشامیدنی و جمع آوری پسماند باوجود این که جزء وظایف ما نبود اقدام کردیم.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۵ زمینی به متراژ ۱۰ هزار متر مربع از اراضی ملی به خیریه وحدت اختصاص یافته است، اضافه کرد: با عنایت به این که زمین مورد نظر از اراضی ملی است و در اختیار شهرداری نیست، بوسیله سازمان املاک، زمین دیگری را به این خیریه تحویل خواهیم داد.
کمالی زاده با اشاره به اینکه پنج میلیارد تومان اعتبار برای مسقف سازی پایانه رسالت در نظر گرفته ایم و ما موارد را دنبال می نماییم تا نهایتاً در سال آینده، این طرح به بهره برداری برسد، افزود: محله گلشن در منطقه چهار محله ای خاص از بافت فرسوده است و جوی های آب موجود رواناب ها را جابجا نمی کنند و فاضلاب نیز به آن منتقل می شود که ۲۰ جوی را به کانال تبدیل خواهیم کرد تا مشکل آن حل شود.
شهردار منطقه چهار اظهار نمود: در گذشته ۱۷۲ کارگر و ۳۲ ماشین تخصصی از منطقه کم شد و امروز یکهزار کارگر و ۱۵۰ ماشین تخصصی برای رفت و روب داریم، اضافه کرد: امروز منطقه چهار یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و نسبت به سال ۹۷ تعداد کارگران و ماشین آلات تخصصی ۲۰ درصد کاسته شده است و امیدواریم بتوانیم با افزایش تعداد ماشین آلات، شاهد ارتقاء وضعیت نظافت و رفت و روب منطقه باشیم.
به گزارش تاکسی مدرن به نقل از ایسنا، در ادامه اعضای شورای شهر تهران بعد از استماع گزارش شهردار منطقه ۴ انتقادات سوالات و پیشنهادات خودرا مطرح نمودند که در همین راستا مهدی اقراریان رییس کمیته حقوقی شورا با اشاره به اینکه معاونتی به نام هماهنگی امور مناطق در شهرداری وجود دارد، اظهار داشت: اگر از این پس شهرداران مناطق در صحن حاضر شدند، معاون امور مناطق نیز حضور یابد و تذکرات اعضا را بشنود.
وی افزود: از زمان انتصاب، معاون هماهنگی امور مناطق هنوز در صحن حضور نیافته است و برخی عزیزان علاقمند نیستند که با اعضای شورا در ارتباط باشند و تذکرات به مذاق آنها خوش نمی آید.
این عضو شورای شهر تهران با طرح این پرسش که تقسیم بندی ها در مناطق بر چه مبنایی صورت گرفته است؟ خاطرنشان کرد: این که تهران باید ۲۲ منطقه داشته باشد، چه دلیلی دارد و آیا نمی تواند ۲۵ منطقه داشته باشد؟ با وسعت مناطقی همچون منطقه چهار چالش هایی برای شهردار ایجاد می شود؛ پس تقاضا داریم که کمیسیون شهرسازی نوعی بازبینی در این حوزه داشته باشد.
مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران نیز ضمن اشاره به ناهمگونی بافت ها در منطقه ۲ و ۴ اظهار داشت: می توانستیم مشکلاتی را برطرف نماییم اما بحث درآمد نیز وجود داشت و اگر به منطقه ای دیگر واگذار می شد درآمد مناطق تحت تأثیر قرار می گرفت.
آقامیری رییس کمیته عمران شورای شهر نیز در واکنش به این گزارش ضمن اشاره به وضعیت محله گلشن، اظهار نمود: وضعیت بگونه ای است که نیروی انتظامی نیز جسارت حضور در منطقه را ندارد و از طرفی دیگر سد معبر تا میدان رهبر را شاهد می باشیم و راه اندازی رفیوژ نیز مشکل ساز شده است.
وی ادامه داد: تجمع معتادان در پارک محله گلشن و تبدیل شدن پارک میدان رهبر به فضایی برای دست فروشان از دیگر مشکلات این منطقه است که شهروندان از این مورد ناراضی هستند.
ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران نیز اظهار داشت: قرار بر این شده که در ترکیب و تعداد مناطق تهران بازبینی شود؛ منطقه چهار هم بزرگترین منطقه و پرجمعیت ترین منطقه است و بیشترین سرانه فضای سبز و معابر و محلات در این منطقه قرار گرفته است. وظایف اصلی مناطق شامل رفع سد معبر و نظافت و نگهداشت معابر عملیاتی نمی شود و علت آن بزرگ بودن منطقه است.
وی ضمن اشاره به این که هیچ یک از مناطق به اندازه منطقه چهار مشکل سد معبر را ندارند اظهار داشت: می توان منطقه چهار را به ۲ یا حتی ۳ منطقه تبدیل کرد که نیاز به تجدید نظر اساسی دارد.
منبع: taximodern.ir
این پست تاکسی مدرن را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب