به گزارش تاكسی مدرن سرپرست اتحادیه تاكسیرانی های شهری از پیشنهاد اتحادیه برای اجرای طرحی تحت عنوان ˮتاكسی امدادگرˮ به سازمان امداد و نجات هلال احمر اطلاع داد و اظهار داشت: پیشنهاد كردیم تا در قالب این طرح با راه اندازی سامانه مورد نظر، رانندگان منتخب در زمان بحران و حادثه با تجهیزات شهری حضور پیدا كرده و خدماتی عرضه می دهند.
مرتضی ضامنی در گفت وگو با ایسنا، بابیان اینكه غافلگیری برف تهران فقط در حوزه تاكسیرانی نبود و در همه حوزه ها اتفاق افتاد، اظهار داشت: به همین منظور طرحی تحت عنوان "تاكسی امدادگر" را به سازمان امداد و نجات پیشنهاد كردیم.
وی ادامه داد: درباره این طرح صحبت های مقدماتی انجام شده و هم اكنون در جلسات كارشناسی به منظور بررسی طرح برگزار می گردد. در حقیقت از سوی اتحادیه تاكسیرانی شهری كشور اعلام آمادگی شده است و امیدواریم به جمع بندی نهایی برای اجرای آن برسیم.
سرپرست اتحادیه تاكسیرانی های شهری با اشاره به اینكه در شهرهای كشور و بویژه در شهرهای بالای 100هزار نفر جمعیت در اتحادیه تاكسیرانی ظرفیت خوبی وجود دارد به صورتی كه بالغ بر 250 هزار تاكسی در این شهرها عرضه خدمات می دهند، اظهار نمود: یكی از مهمترین مبحث در مسائل امدادی رسیدن به هنگام امدادگر سر صحنه حادثه است و تاكسی ها به دلیل پراكندگی خوبی كه در سطح شهرها دارند برای این مورد مناسب خواهند بود. در حقیقت در تهران 80 هزار تاكسی داریم كه در نقاط مختلف شهر پراكنده هستند. ازاین رو اگر یك درصدی از این تاكسی ها آموزش ببیند و در حوزه امدادی وارد شوند، می توانند در آتش سوزی و حوادث جرحی كه ممكن است برای مردم اتفاق بیفتد وارد عمل شوند.
به گفته وی، در این سامانه با استفاده از نرم افزارهای برخط اگر اتفاقی دریك محله رخ دهد هشداری به سمت رانندگان و امدادگرانی كه نزدیك حادثه هستند فرستاده شده و آنها موظف می شوند ضمن حاضر شدن در صحنه اقدامات اولیه را نسبت به حادثه انجام دهند تا امدادگران تخصصی وارد صحنه شوند.
ضامنی در ادامه همینطور به تخلفاتی كه ممكن است از جانب برخی رانندگان تاكسی در ایام برفی تهران رخ داده باشد اشاره نمود و اظهار داشت: تخلفات تاكسی ها در مواقع خاص و بحرانی مورد قبول هیچ دستگاهی نیست و قرار شد اگر مستندی در این خصوص وجود دارد مردم به سامانه تخلفات شهری اعلام كنند. این سامانه در تهران 1888و در شهرهای دیگر هم سامانه ای مشخص توسط شهرداری های مربوطه در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینكه در هر شهری شهرداری و سازمان تاكسیرانی شهر مربوطه موظف است بر تاكسی ها نظارت داشته باشد، اظهار نمود: با روی كار آمدن دستگاه های نوین و برخط، رصد فعالیت ناوگان خیلی آسان تر شده است و در هر شهر بایستی مجموعه مدیریت شهری این اقدام را انجام دهد.همچنین در سازمان شهرداری ها هم بحثی در مورد تهیه دستورالعملی برای فعالیت در ایام بحرانی وجود دارد تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی در سطح شهر در این مواقع نباشیم.
رد شایعه دریافت كرایه 1 میلیون تومانی تاكسی ها در برف اخیر تهران در فرودگاه امام
سرپرست اتحادیه تاكسیرانی های شهری در بخش دیگری از صحبت هایش به شایعه ای كه به تازگی در فضای مجازی پخش شده است اشاره نمود و اضافه كرد: به تازگی در فضای مجازی خبری پخش شده است كه در ایام اخیر و برفی تهران كرایه تاكسی از فرودگاه امام تا شهر تهران یك میلیون تومان بود كه اعلام كردیم اگر برای كسی اتفاق افتاده اعلام نماید، البته گزارشی در این خصوص داده نشده و این مورد شایعه بود و رانندگان را آزار داد. در حقیقت در این رقم اغراق شده و خارج از گران شدن بود.